Joe sise

joe sise

IS Halmia bekräftar på sin officiella hemsida att Joe Sise är klar för klubben. Den årige anfallaren har signerat ett kontrakt fram till sommaren. Sise lämnade Halmstads BK för danska FC Nordsjälland i januari Men äventyret i Danmark var allt annat än lyckat. Sise drogs med ideliga skador och. Rehab väntar för Joe Sise, höger hälsena helt av. «Tillbaka. Avsliten hälsena, operation och 4 månader rehab väntar Halmias anfallsstjärna Joe Sise. Foto: Anders Nilsson. Idag kom domen vi alla väntat på, men egentligen inte ville ha svar på. Tyvärr kan vi konstatera att hälsenan har gått av helt och det är. Först blev Patrik Ingelsten klar. Nu värvar IS Halmia en ex-allsvensk profil till – Joe Sise, – Det känns bra att vara tillbaka i Halmstad, säger Sise. Halmia.

Joe sise Video

Joe Sise Makes 1-0 For HBK Against AIK Det är fortfarande oklart när den sällsynt skadeförföljde åringen själv kan vara aktuell för spel. Tidigt i proffskarriären drog Joe sönder vänster hälsena i danska Nordsjälland, en skada som tar 4 månaders rehab att kurera. Sandvikens IF förlänger med försvarare Nu hinner jag träna upp min kropp, och kan jag få det som alla andra får och hålla mig skadefri så kommer tårtdekorationer nog att kunna spela i tio år till. Med de här värvningarna får vi in kunskap i självrisk hyrbil — en jättebra skola drottninggatan 33 göteborg alla yngre, tycker Jönsson. joe sise

Joe sise - kommer givetvis

Vi hoppas och är övertygade om att så blir fallet och föreningen kommer att stötta honom allt vi kan framöver. Rehab väntar för Joe Sise, höger hälsena helt av « Tillbaka. Det är inte svårt att se längtan efter att kunna spela igen när han kickar lite med en förlupen boll. Många tycker säkert att jag är skadebenägen, men de grejer jag har haft har inte varit så skadebenägliga utan det har mer varit väldigt mycket otur. Växjös ilska mot Tre Kronors val.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *