Förutbestämd

förutbestämd

förutbestämd översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Exempel på hur man använder ordet "förutbestämd i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns. SV, Synonymer för förutbestämd, EN, Översättningar. skickad [utsedd], shipped · utvald [utsedd] (a), chosen · given [predestinerad] (a), given · predisponera [predisponerad] (v), predispose (formal). förutbestämd [ämnad för] (a), destined · avsedd [ämnad för], intended · bestämd [ämnad för] (a), positive · dömd [märkt] (a).

Förutbestämd - kan

Och en kris av detta slag är förutbestämd att inträffa igen om några år. Eller vill du hellre lära dig nya ord? Jag var speciellt förtjust i att schackpjäserna hade olika, något mystiskt, utseende och att de hade ett tungt ansvar som innebar att de bara kunde flyttas på förutbestämda sätt när de skulle fullgöra sina komplicerade strategiska uppdrag, något som i min bok beskrevs som en framställning av hur de verkliga krigen gick till vid den tid då schackspelet uppfanns i Indien. Har Gud i förväg bestämt hur vi ska leva vårt liv och vad som blir vårt slutliga öde? Hon är på en kyrkogård, på flykt från en pöbel av bybor, och söker skydd i de antika klostren i Assisi, på landsbygden i Umbria, Italien. Han vet att åtminstone några av hans barn kommer att besvara hans kärlek, men han har inte i förväg bestämt hur många som ska göra det. Det här var ett av bevisen på att Stormy och jag var förutbestämda att vara ihop för alltid, eftersom hon hade ett märke som matchade det.

Förutbestämd Video

Förutbestämd förutbestämd

Förutbestämd - Hund

Swedish Vägen framåt är politiskt förutbestämd. Gud riktade sig till Israels nation genom sin tjänare Mose och sade: Men när de byter partner, förlorar hon honom igen. Det ökar i stället hans storhet och fördjupar vår tillgivenhet för honom, eftersom det visar att han inte utövar sin myndighet bara genom att ha fullständig inblick i allting och genom sin makt, utan också genom att visa kärlek och respektera sina skapelsers fria vilja. Många tror att deras liv och framtid har förutbestämts av en högre makt.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *