Hoppets stjärna

hoppets stjärna

Star of Hope/Hoppets Stjärna är en utvecklingsorganisation som arbetar utifrån FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, barnkonventionen samt en kristen värdegrund där alla människor har samma rä. Hoppets stjärna är en politiskt oberoende insamlings- och biståndsorganisation som arbetar utifrån en kristen värdegrund. Organisationen grundades av Erik Gunnar Eriksson, då han grundade barnhemmet Estrela da Esperança i Brasilien. Målet med organisationens arbete är främst att stötta barn i världens. Astmasjuka ungdomar fick söka sig till saltgruva för hjälp – då bjöd Hoppets stjärna på läger: "Vi är väldigt tacksamma" · Kärrsjö besöks i dagarna av ett tal astma- och cancerdrabbade barn och ungdomar från Örnsköldsvik | 7 Oct Örnsköldsvik | 7 Oct

Hoppets stjärna - spisen

Det ska göras uppföljningar på allting så att vi ser att pengarna gör nytta. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Hoppets stjärna Grundad Grundare Erik Gunnar Eriksson Typ Kristen boståndsorganisation Säte Kärrsjö Officiella språk Svenska Hoppets stjärna är en politiskt oberoende insamlings- och biståndsorganisation som arbetar utifrån en kristen värdegrund. Byutveckling Katastrofer och humanitär hjälp Artiklar Dennis Therns blogg. Vi har 90 konto. Du också kan ge bort julklappar med gåvobevis via nätet! Hjälporganisationen Hoppets Stjärna hade förra året intäkter på 89 miljoner kronor.

Hoppets stjärna - domarna

När det var dags för Sven-Erik Magnussons paket följde vi med hem till familjen och filmade när paketet öppnades. Samma slags hjälp når ut till våra projektländer runtom i världen, och det fina med den här traditionen är att den skapar dubbel glädje. Målet med organisationens arbete är främst att stötta barn i världens utvecklingsländer , så att barnen kan skapa sig en hållbar framtid och utveckling, för sig själva såväl som för de samhällen de lever i. Oavsett om du är månadsfadder eller inte, så kan du alltid ge en spontangåva till någon av våra länder eller projekt. Örnsköldsvik 8 Oct Jag vet att den insatsen kommer att vara avgörande för familjer som lider.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *