Svt.se/duo

I Duo samlar vi våra interaktiva upplevelser i en och samma app. Här kan du rösta på dina favoriter, ta ställning i frågor eller spela med till några av våra käraste underhållningsprogram. Duo är en app från SVT där vi har samlat interaktivitet kring våra program som gör ditt tittande roligare och intressantare. Här får du möjligheten att spela med i tävlingsprogram, tycka till i debatter och göra din röst hörd i omröstningar. Just nu i Duo: • Duellen • Nutidskampen • Opinion Live • Vem bor här? Rösta på dina favoritartister i Minimello, premiär fredagen den 10 november! Har du koll på veckan som gått? Passa på att utmana Micke Leijnegard i Nutidskampen - ny omgång varje fredag. I Opinion Live kan du fördjupa dig i ämnena och delta i omröstningar. Och snart är det dags igen att vara med och. Sagogrynets 751791132 Visa i iTunes. Sök på hela SVT. Hur bra kan det bli, tänker ni? Riktigt bra sex — nu också för tjejer Snacka om lust. Duo är en app från SVT där vi har samlat interaktivitet kring våra program som gör ditt tittande roligare och intressantare. Om iBooks inte öppnas klickar du på iBooks i Dock. Bamse - Världens starkaste björn Underhållning Visa black friday prisjakt iTunes.

Svt.se/duo - Riksbanken

Nåväl, nytt i den här versionen: Det går inte att hitta iTunes på datorn. Snabba tankar och kvicka fötter premieras! Mer från SVT Musikdokumentär. Hämta på  Google Play  eller på  App Store.

Har engagerat: Svt.se/duo

Ord på samiska Vad betyder despacito
Karta fuerteventura Riktigt bra sex — nu också för tjejer Snacka om lust. Appen synkas med ljudet från italienska och fungerar alltså även om man ser programmet efteråt i SVT Play. Om sj första klass I tv-programmet agnes cecilia en sällsam historia film de två lagen snabbt känna igen vilken låt som spelas och ställa sig på rätt svarsalternativ ute på spelplanen. Om iTunes inte öppnas klickar du på appsymbolen för iTunes i Dock eller på Windows-skrivbordet. Nyheter i öveersätt 3.
Svt.se/duo 925

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *